Sosiale medier - RED Performance
Vi rekrutterer! Se ledige stillinger

Tips en venn om "Sosiale medier"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Grunnet kort tidsfrist, faktureres eventuelle kanselleringer med 100% av kursprisen.

RED Gruppen

Sosiale medier

Lurer du på hvordan du kan bruke sosiale medier (SoMe) i din bedrift? Eller vet du hva du vil, og ønsker rett og slett en partner som har knekt koden for den mest effektive annonseringen i SoMe? Da burde vi ta en prat.

Vi kan hjelpe dere med alt fra strategi til drift av SoMe-kanaler som Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram og Snapchat. I tillegg hjelper vi med å finne en riktig balanse av kommersielt innhold til deres målgruppe.

Med flere avanserte teknikker for annonsering i disse kanalene, behøver man mye tid og erfaring for å alltid være bedre enn konkurrentene. Samtidig trengs det en always-on mentalitet og et kreativt sinn for å skape ønsket effekt. Det betyr at du trenger både høyre og venstre hjernehalvdel, for å knekke koden i SoMe. Alt dette løser våre spesialister for dere – vi håndterer både kommunikasjon, design og analyse for å få best effekt.

I RED Performance har vi lenge jobbet med annonsering på sosiale medier. For eksempel sto vi bak, da Proteinfabrikken økte salget fra Facebook med 585%

RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler