Vi rekrutterer! Se ledige stillinger

Tips en venn om "Sosiale medier"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere. Ved en eventuell avlysning varsles dette senest to arbeidsdager før kursdato.

Sosiale medier

Lurer du på hvordan du kan bruke sosiale medier (SoMe) i din bedrift? Eller vet du hva du vil, og ønsker rett og slett en partner som har knekt koden for den mest effektive annonseringen i SoMe? Da burde vi ta en prat.

Vi kan hjelpe dere med alt fra strategi til drift av SoMe-kanaler som Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram og Snapchat. I tillegg hjelper vi med å finne en riktig balanse av kommersielt innhold til deres målgruppe.

Med flere avanserte teknikker for annonsering i disse kanalene, behøver man mye tid og erfaring for å alltid være bedre enn konkurrentene. Samtidig trengs det en always-on mentalitet og et kreativt sinn for å skape ønsket effekt. Det betyr at du trenger både høyre og venstre hjernehalvdel, for å knekke koden i SoMe. Alt dette løser våre spesialister for dere – vi håndterer både kommunikasjon, design og analyse for å få best effekt.

I RED Performance har vi lenge jobbet med annonsering på sosiale medier. For eksempel sto vi bak, da Proteinfabrikken økte salget fra Facebook med 585%

Google-sertifikat Bra søk-badge
RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler