Vi rekrutterer! Se ledige stillinger

Tips en venn om "Søkemotorannonsering"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere. Ved en eventuell avlysning varsles dette senest to arbeidsdager før kursdato.

Søkemotorannonsering

Best i Norge på betalt søk?

RED Performance er mestvinnende i INMA Performance Awards for vår Google Ads-ekspertise. Du er derfor garantert å få de beste forutsetninger for å lykkes med annonseringen.

Vår unike teknologi og metode gir deg et konkurransefortrinn, og kan bistå med alt fra strategi til drifting og kursing. Vårt team har hjulpet flere av verdens største varemerker, og en rekke norske bedrifter, til å lykkes med søkemotormarkedsføring. Se hvordan vi har hjulpet Interflora å øke resultatene i Google Ads.

Unik teknologi

KaizenI grunnen av alle kampanjer har vi vår egenutviklede plattform «Kaizen». Dette er et komplett system for optimalisering av Ads-kampanjer. Gjennom å utvikle vår egen teknologi har vi unik fleksibilitet i å få systemene til å gjøre jobben på den måte vi mener er mest hensiktsmessig, isteden for å begrense oss til hvordan systemene mener vi burde jobbe. Dette gir oss mer kontroll og bevist bedre resultater.

Google-sertifikat Bra søk-badge
RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler