Vi rekrutterer! Se ledige stillinger

Tips en venn om "Epost- og dialogmarkedsføring"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere. Ved en eventuell avlysning varsles dette senest to arbeidsdager før kursdato.

Epost- og dialogmarkedsføring

Vi tilbyr leverandøruavhengig management på epost- og dialogmarkedsføringsprogrammer for våre kunder. De fleste har en eller annen for for nyhetsbrev eller annen dialog på epost med ulike grupper interessenter rundt virksomheten. Her ligger det en rekke muligheter som vi hjelper våre kunder til å ta i bruk. Et viktig prinsipp hos oss er at vi tilpasser oss eksisterende løsninger hos kunden. Vi jobber og har jobbet med verktøy som SendGrid, Sailthrou, Emarketer, Apsis, MailChimp og Campaign Monitor.

E-post er kjent som en av de tre største og mest effektive kanalene for trafikk til norske bedrifters hjemmesider. Men utfordringen med fallende åpningsrater, spam, split-testing og ikke minst kompabilitet med mobil har gjort god e-postmarkedsføring til et komplekst fagområde for de som ønsker å være best i sin bransje. Med oss på laget skapes en unik kompetanse rundt kommunikasjon og markedsføring i hele økosystemet.

En av de største utfordringene for bedrifter som jobber aktivt med e-postmarkedsføring i dag er trolig at de ikke bruker de avanserte mulighetene for segmentering, testing og optimalisering som ligger i moderne epostmarkedsføringsplattformer. Vi ønsker alltid å ta ethvert program det lille skrittet videre og skape nye muligheter for våre kunder.

Google-sertifikat Bra søk-badge
RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler