Vi rekrutterer! Se ledige stillinger

Tips en venn om "Digital rådgivning / markeds- og mediestrategi"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere. Ved en eventuell avlysning varsles dette senest to arbeidsdager før kursdato.

Digital rådgivning / markeds- og mediestrategi

Våre seniorkonsulenter har lang erfaring med hvordan man best utnytter de ulike digitale kanalene, og kunnskap fra et bredt spekter av markeder innen både forbruker- og business-to-business.

Et digitalt mediebyrå

Kjøpsprosessen er ikke en lineær modell. Forbrukeren beveger seg fritt mellom ulike stadier, og veien til et kjøp varierer. Det finnes imidlertid noen holdeplasser der vi har gode muligheter til å påvirke forbrukerne i ønsket retning, så lenge vi forstår deres motivasjon, og bruker riktige verktøy i denne kartleggingen. Hos RED Performance får du tilgang til det ypperste av både digital- og tradisjonell mediekompetanse for en komplett mediestrategi.

Det digitale økosystemet

 

Fra strategi til gjennomføring

Et engasjement av RED Performance kan skje på 3 nivåer – der nivå 1 omfatter en totalpartner på strategi og gjennomføring. Vi selger ikke en pakkeløsning, men setter alltid sammen det mest hensiktsmessige teamet for å løse dine unike målsetninger og forutsetninger.Servicenivåer

Lær mer om hvordan vi hjalp Proteinfabrikken fra negativ trend, til en dobling av salg i nettbutikken, med en ny digital strategi og gjennomføring.

Google-sertifikat Bra søk-badge
RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler