Vi rekrutterer! Se ledige stillinger

Tips en venn om "Varmefag"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere. Ved en eventuell avlysning varsles dette senest to arbeidsdager før kursdato.

Case

Varmefag

Resultatet

180% flere klikk, med 24 % mindre budsjett

 

Bakgrunn

VarmefagVarmefag er Norges største kjede innen peis og ovn, som fører mange av de mest anerkjente merkene på markedet. 55 butikker er tilsluttet kjeden, med dyktige fagfolk som kan varmefaget.

Utfordring

I et mer fragmentert og komplekst mediemarked så Varmefag behovet for å være enda mer tilstede på digitale flater ved hjelp av ekstern kompetanse og mer kostnadseffektiv drifting. 

Hva ble gjort?

Google AdWordsGjennom en søkeordsanalyse ble det avdekket hvilke søkeord og perioder som var mest viktig for Varmefag. For å kunne måle effekten av søkeordskjøp i Google AdWords ble konverteringspunkter evaluert og justert i Google Analytics.

Arbeidet med konverteringspunkter var også viktig opp mot andre kanaler som Varmefag jobber med, som organisk søk, bannere og innholdsmarkedsføring. Gjennom et grundig oppsett av AdWords-kontoen og kontinuerlig optimalisering av geografisk målretting, bud, teknikk, budskap og timing ble effekten markant forbedret.

Resultater


Andre oppgaver RED Performance løser for Varmefag:

 

"RED Performance har bidratt til gode resultater og økte markedsandeler for Varmefag i 2015. Google AdWords er en viktig del av vår mediemiks, som vi med begrensede interne ressurser ikke lenger klarte å håndtere selv på en god nok måte.

RED Performance fikk oppdraget og med deres kompetanse på dette ble effekten markant forbedret. RED Performance har god forretningsforståelse og er en viktig partner som utfordrer oss og utvikler vår digitale tilstedeværelse og retning. Vi har et hyggelig og spennende samarbeid som vi setter pris på."

Nina Melhus, Markedssjef, Varmefag
Google-sertifikat Bra søk-badge
RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler