Vi rekrutterer! Se ledige stillinger

Tips en venn om "NAF"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere. Ved en eventuell avlysning varsles dette senest to arbeidsdager før kursdato.

Case

NAF

Bakgrunn

NAF er en uavhengig, medlemsstyrt forbruker- og interesseorganisasjon. Siden stiftelsen i 1924 har NAF ivaretatt sine medlemmers behov som trafikanter, og er med sine 500 000 medlemmer i dag en av Nordens største organisasjoner. NAF tilbyr et attraktivt fellesskap og gunstige fordeler for sine medlemmer, og som en markant aktør i samfunnsdebatten arbeider NAF for å sikre trygg, effektiv og miljøvennlig samferdsel.

Målsetting

  1. Effektivisere søkemotorannonseringen for NAF, med tanke på tid og kostnader brukt, samt resultater.
  2. Hvordan belyse fullstendig oversikt over kostnader per konvertering, på tvers av NAFs ulike strategiske satsningsområder.

Hva ble gjort?

Ved å sette seg grundig inn i NAFs organisasjon, de ulike forretningsområdene og deres respektive forretningsmål, skapte vi en AdWords-struktur som til det fulle gjenspeiler de ulike behovene for NAFs eksisterende og potensielle nye medlemmer.

Aktiviteten optimaliseres i alle ledd, ved hjelp av eksperimentering med siste teknologi og automatisering, tuftet på grunnleggende godt håndverk i bunn; optimalisering og A/B-testing av annonsebudskap og søkeord, for høyest mulig relevans og grunnlag for å skape resultater. Og ikke minst, for å nøyaktig beregne CPO og belyse verdi per konvertering for hvert enkelt bedriftsområde.

 

"RED Performance er noen ekte fagnerder, og har kunnskapen og dedikasjonen som gjør at vi som kunde trygt kan overlate kontrollen av vår søkemotormarkedsføring i deres hender. Deres innsikt og råd gjør de også til en verdifull sparringspartner når det kommer til strategi og veivalg. I utfordrende tider, er det trygt å ha RED med på laget. "

Bjørn Gundersen, Leder digitale kanaler, NAF
Google-sertifikat Bra søk-badge
RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler