Vi rekrutterer! Se ledige stillinger

Tips en venn om "Hi-Fi Klubben"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere. Ved en eventuell avlysning varsles dette senest to arbeidsdager før kursdato.

Utfordring

Øke omsetning gjennom betalt søkemotorannonsering.

Resultatet

131% økning i omsetning med samme AdWords-budsjett som foregående år

Hvordan vi gjorde det

Etter en dyp analyse av eksisterende AdWords-konto, bestemte vi oss for å gjøre et helt nytt oppsett med en langt mer detaljert struktur. På den måten økte vi relevansen av søkeordene, annonsetekster og landingssider. Dette resulterte i økt salg og en mer kostnadseffektiv konto.

I tillegg til ny strategi og kontostruktur, implementerte vi tre lag med teknologi:

Varelager integrert med Google AdWords

Det ble satt opp en omfattende long-tail strategi, som inkluderer individuelle annonser for varelageret til Hi-Fi Klubben, som omfatter over 800 produkter. Gjennom smart bruk av teknologi som integreres med varelagersystemet, annonseres det kun for produkter som er på lager for høy konvertering. Gjeldende pris for alle produktene vises og i annonsene for å maksimere klikkraten. Alt dette blir automatisk oppdatert flere ganger om dagen.

Avansert budstyring

Den komplekse strukturen forvaltes av våre søke-analytikere, som utvikler og optimaliserer bud-algoritmer som daglig kalkulerer optimal posisjon for hver enkelt av tusenvis av søkeord, mot individuelle mål.

Kampanjekvalitet

Vår unike, egenutviklet teknologi, ”kampanje kvalitet” sjekker kontinuerlig statusen av nesten tusen unike lenker i AdWords-kontoen for å sikre at det aldri er noe bortkastet annonsekostnad, dårlig brukeropplevelser eller straff fra Google grunnet brutte lenker, langsomme sider eller andre tekniske problemer.

"RED Performance innehar sterk kompetanse innen søkeoptimering, digital strategi, konverteringsteknikker m.m. som vi benytter oss av i vår viktige digitale satsning."

Kenneth Westby, Web Manager, Hi-Fi Klubben
Google-sertifikat Bra søk-badge
RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler