Vi rekrutterer! Se ledige stillinger

Tips en venn om "RED Media"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere. Ved en eventuell avlysning varsles dette senest to arbeidsdager før kursdato.

RED Media

– et uavhengig mediebyrå

RED Media  er et kommunikasjons- og mediebyrå der oppgavene spenner på tvers av alle mediekanaler og teknologier, og på tvers av de fleste områder i medie- og markedsføringsfaget.

RED Media og RED Performance

RED Performance og RED Media Consulting jobber tett sammen og deler på å løse veldig mange kundeoppdrag. Slik som arbeid med medieplassering har blitt nå, er det viktig å kunne snu seg om raskt – samlokalisering og det at vi er godt vant med å eksempelvis koble TV med betalt søk er kritisk for å få suksess. Selskapene sitter praktisk talt sammen og dette er hensiktsmessig for å løse oppdrag effektivt og ha god kommunikasjon. Digitalavdelingen til RMC har tett dialog med de heldigitale i RED Performance.

Maria Aas-Eng daglig leder i RED Media ConsultingVi i RED Media Consulting er veldig stolte over å ha et av Norges absolutt beste performance-miljøer som vår nærmeste samarbeidspartner. I RED Performance har vi dedikerte og meget faglig dyktige kollegaer som hele tiden utvikler og jager etter de beste resultatene for våre kunder. Ved å eksempelvis planlegge og koordinere tradisjonelle mediakjøp som TV og OOH med AdWords og SEO får vi en double whammy-effekt med push OG pull marketing i takt med hverandre. Mer generelt sagt: Samarbeidet lar oss koordinere og optimere våre kunders aktiviteter på tvers av alle kanaler, også de tradisjonelle mediekanalene, med meget sterke resultater.

Maria Aas-Eng
Daglig leder

RED Media

Vil du ha hjelp med mediebyrå-tjenester?

Ta direkte kontakt med Red Media eller ta kontakt her.

Google-sertifikat Bra søk-badge
RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler