Mediebyrået RED Media Consulting
Vi rekrutterer! Se ledige stillinger

Tips en venn om "RED Media Consulting"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Grunnet kort tidsfrist, faktureres eventuelle kanselleringer med 100% av kursprisen.

RED Gruppen

RED Media Consulting

RED Media Consulting mediebyrå– et uavhengig mediebyrå

RED Media Consulting (RMC) er et kommunikasjons- og mediebyrå der oppgavene spenner på tvers av alle mediekanaler og teknologier, og på tvers av de fleste områder i medie- og markedsføringsfaget. Selskapet er opphavet til RED Performance, men er et adskilt AS.

RMC og RED Performance

RED Performance og RED Media Consulting jobber tett sammen og deler på å løse veldig mange kundeoppdrag. Slik som arbeid med medieplassering har blitt nå, er det viktig å kunne snu seg om raskt – samlokalisering og det at vi er godt vant med å eksempelvis koble TV med betalt søk er kritisk for å få suksess. Selskapene sitter praktisk talt sammen og dette er hensiktsmessig for å løse oppdrag effektivt og ha god kommunikasjon. Digitalavdelingen til RMC har tett dialog med de heldigitale i RED Performance.

Maria Aas-Eng daglig leder i RED Media ConsultingVi i RED Media Consulting er veldig stolte over å ha et av Norges absolutt beste performance-miljøer som vår nærmeste samarbeidspartner. I RED Performance har vi dedikerte og meget faglig dyktige kollegaer som hele tiden utvikler og jager etter de beste resultatene for våre kunder. Ved å eksempelvis planlegge og koordinere tradisjonelle mediakjøp som TV og OOH med AdWords og SEO får vi en double whammy-effekt med push OG pull marketing i takt med hverandre. Mer generelt sagt: Samarbeidet lar oss koordinere og optimere våre kunders aktiviteter på tvers av alle kanaler, også de tradisjonelle mediekanalene, med meget sterke resultater.

Maria Aas-Eng
Daglig leder

RED Media Consulting

Vil du ha hjelp med mediebyrå-tjenester?

Ta direkte kontakt med RMC eller ta kontakt her.

RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler