Vi rekrutterer! Se ledige stillinger

Tips en venn om "RED Storyline"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere. Ved en eventuell avlysning varsles dette senest to arbeidsdager før kursdato.

RED Storyline

RED Storyline content marketing byrå– et content marketing-byrå i toppklassen

RED Storlyines tilnærming til å skape konverteringer og leads er innholdsmarkedsføring. Filosofien er at reklame avbryter, innhold tiltrekker. Content marketing-byrået har siden 2012 jobbet med innholdsmarkedsføring og har siden 2014 vært en del av RED Gruppen.

RED Performance og RED Storyline

Samarbeidet mellom selskapene er tett og dreier seg hovedsakelig om at RED Storyline leverer innhold til SEO-prosjekter og at RED Performance sikrer søkemotoroptimalisering på innholdsprosjekter hos Storyline. Gjennom tekstforfatterne hos Storyline får du tilgang på et proft produksjonsapparat for tekst, noe som er viktig driver for å oppnå organisk synlighet i søk. Samarbeidet toucher også i stor grad innom webanalyse, CRO og andre disipliner innen online marketing.

Håvard Haga, daglig leder i Plapre

Håvard Haga, rådgiver i RED Storyline

RED Performance og RED Storyline har samarbeidet på mange ulike og spennende prosjekter sammen. Symbiosen er optimal når RP og Storuline sammen utvikler strategi fra første dag, der RP jobber analytisk med søkemotoroptimalisering og webanalyse, og Plapre utvikler det kreative innholdet basert på funnene for å skape synlighet og involvering hos leseren. Gjennom dette samspillet evner RP og Storyline å skape verdier for våre kunder. 

Trenger du hjelp med content marketing?

Ta kontakt med RED Storyline direkte eller ta kontakt her.

Google-sertifikat Bra søk-badge
RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler