Vi rekrutterer! Se ledige stillinger

Tips en venn om "Plapre"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere. Ved en eventuell avlysning varsles dette senest to arbeidsdager før kursdato.

Plapre

Plapre Content Marketing-byrå– et content marketing-byrå i toppklassen

Plapres tilnærming til å skape konverteringer og leads er innholdsmarkedsføring. Filosofien er at reklame avbryter, innhold tiltrekker. Content marketing-byrået har siden 2012 jobbet med innholdsmarkedsføring og har siden 2014 vært en del av RED Gruppen.

RED Performance og Plapre

Samarbeidet mellom selskapene er tett og dreier seg hovedsakelig om at Plapre leverer innhold til SEO-prosjekter og at RED Performance sikrer søkemotoroptimalisering på innholdsprosjekter hos Plapre. Gjennom tekstforfatterne hos Plapre får du tilgang på et proft produksjonsapparat for tekst, noe som er viktig driver for å oppnå organisk synlighet i søk. Samarbeidet toucher også i stor grad innom webanalyse, CRO og andre disipliner innen online marketing.

Håvard Haga, daglig leder i Plapre

Håvard Haga, daglig leder i Plapre

RED Performance og Plapre har samarbeidet på mange ulike og spennende prosjekter sammen. Symbiosen er optimal når RP og Plapre sammen utvikler strategi fra første dag, der RP jobber analytisk med søkemotoroptimalisering og webanalyse, og Plapre utvikler det kreative innholdet basert på funnene for å skape synlighet og involvering hos leseren. Gjennom dette samspillet evner RP og Plapre å skape verdier for våre kunder. 

Trenger du hjelp med content marketing?

Ta kontakt med Plapre direkte eller ta kontakt her.

Google-sertifikat Bra søk-badge
RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler