Vi rekrutterer! Se ledige stillinger

Tips en venn om "Å jobbe i RED Performance"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere. Ved en eventuell avlysning varsles dette senest to arbeidsdager før kursdato.

Å jobbe i RED Performance

Lurer du på hvordan det er å jobbe i RED Performance? Noen av våre nyeste medarbeidere deler sine førsteinntrykk og erfaringer i jobben.

Se om det er noen ledige stillinger hos oss!

Asim Tariq
Data Engineer

Bachelorgrad i IT- og informasjonssystemer fra Universitetet i Agder og jobbet aktivt som webutvikler ved siden av studiene.

Hvorfor søkte du?

Etter studiene var jeg på utkikk etter en jobb som alle andre. Stillingsannonsen til RED Performance virket veldig spennende og beskrivelsen av miljøet og arbeidsoppgavene var akkurat det jeg var ute etter. Performance marketing har vært et hett tema de siste årene og dette virket som en fremtidsrettet og innovativ bedrift. Det er også et av de ledende Performance-byråene i Norge, og det finnes utrolig mange muligheter.

Hvordan er det å jobbe her?

Hver morgen gleder jeg meg til å gå på jobb. Ingen dager er like, og det gjør jobben kjempespennende! Både arbeidsmiljøet og det sosiale miljøet er utrolig bra, og det er høyt fokus på trivsel hos de ansatte. Kollegaene mine er utrolig bra folk!

Hva har overrasket deg mest til nå?

Læringskurven har overrasket meg veldig mye, en slik kompetanseheving har jeg ikke engang fått på skolebenken etter tre år. Alle elsker å dele kunnskap og idéer, og ønsker at vi skal være best hele veien. Energien er på topp hele arbeidsdagen, og det er så mange talentfulle mennesker her.

Sindre Kjosås
Fagansvarlig SEO

Bachelorgrad i Medier og kommunikasjon fra Høgskolen i Oslo og Akershus, og skrev hovedoppgave om søkemotoroptimalisering.

Hvorfor søkte du?

Eg forelska meg i SEO då eg skreiv bacheloren min, og vart fortalt frå fleire fagpersonar i bransjen at RED Performance er ekstremt fagsterke. Tilfeldigvis hadde dei ei stillingsannonse på nettsida som eg kasta meg over med éin gong.

Hvordan er det å jobbe her?

Fabelaktig! Det er alltid mykje å gjere, og SEO-arbeid er knallmoro. Det er plutseleg fredag heile tida, og eg gruar meg aldri til måndagen. Luksus! I tillegg er det vanvittig trivelege kollegaer, ein dose tørrvittig humor og interesse for god kaffi.

Hva har overrasket deg mest til nå?

Kor enormt potensiale som ligg i performance marketing, og kor få som er klar over at det i det heile tatt eksisterer. Riktig synlegheit i søkemotorar er så utruleg effektivt, likevel må eg som oftast forklare folk kva jobben min går ut på og kvifor det nyttar. Eg føler meg tidvis som Chandler Bing: ingen skjønar heilt kva eg jobbar med.

Håkon Sund Nor
Betalte medier-spesialist

Bachelorgrad i Internasjonal markedsføring fra BI og mastergrad i Strategic Marketing Management.

Hvorfor søkte du?

Jeg har siden videregående vært svært interessert i markedsføring, og det var viktig for meg å finne en arbeidsplass der jeg kunne utvikle meg og lære av de beste. Jeg hadde ingen kjennskap til RED Performance fra før, men stillingsutlysningen skilte seg ut fra mengden. Det var en stilling som huket av alle de riktige boksene for meg. Samtidig virket det som en veldig kul arbeidsplass, der de ansatte er veldig flinke og har det gøy på jobb.

Hvordan er det å jobbe her?

Å jobbe i RED Performance er enda bedre enn jeg forestilte meg. Fokuset på læring og kontinuerlig utvikling gjør at hver dag byr på nye og spennende utfordringer. Du blir tidlig gitt ansvar, slik at du virkelig føler deg som en del av teamet og en ressurs. Det skader heller ikke at jeg jobber med kollegaer som alltid er blide og tilgjengelige for å hjelpe til ved behov.

Hva har overrasket deg mest til nå?

For meg så må det bli overgangen til arbeidslivet. Ettersom dette er min første jobb etter studiene så har det meste vært preget av teori og lite praktisk erfaring tidligere. Jeg var derfor spent på hvordan den nye hverdagen ville se ut. Overgangen har gått veldig fint, og hovedårsaken til dette er at du blir vist tillit i RED Performance. Tillit, kombinert med solid opplæring, har gjort de første månedene til en svært positivt og lærerik opplevelse.

Google-sertifikat Bra søk-badge
RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler