Om RED Performance AS
Vi rekrutterer! Se ledige stillinger

Tips en venn om "Om oss"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Grunnet kort tidsfrist, faktureres eventuelle kanselleringer med 100% av kursprisen.

RED Gruppen

Om oss

RED Performance er et prisvinnende performance marketing-byrå som jobber med bedrifter med vekstambisjoner. Vi består mange kloke hoder, og er som våre kunder raskt voksende.

Selskapet ble etablert i 2011, og har på kort tid oppnådd svært gode resultater for våre kunder – og tatt en ledende posisjon på det norske markedet (se noen av våre utmerkelser). Suksessen har blitt oppnådd ved å kategorisk følge to særdeles viktige prinsipper:

En del av RED Gruppen

RED Gruppen består av 8 selskaper som dekker de fleste områder innen medie- og kommunikasjonsfaget. Til sammen er vi over 100 mennesker og er det største norskeide medie- og kommunikasjonsmiljøet. Selskapene i gruppen er selvstendige juridiske enheter. Finn ut mer om RED Gruppen.

Vårt Nordiske nettverk

Nordic Media Agency Alliance er et nettverk bestående av sterke lokale mediebyråer i Stockholm, Oslo og København, i tillegg til kontorer i Gøteborg og Malmø. Til sammen er vi over 200 personer, og vi har gjort oss bemerket i prestisjetunge kåringer og med gode business-resultater for våre arbeider.  I alle markedene er vi helt i front i digital utvikling. Finn ut mer om NMAA.

RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler