Vi rekrutterer! Se ledige stillinger

Tips en venn om "Om oss"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere. Ved en eventuell avlysning varsles dette senest to arbeidsdager før kursdato.

Om oss

RED Performance er et prisvinnende performance marketing-byrå som jobber med bedrifter med vekstambisjoner. Vi består av mange kloke hoder, og er som våre kunder raskt voksende.

Selskapet ble etablert i 2011, og har på kort tid oppnådd svært gode resultater for våre kunder – og tatt en ledende posisjon på det norske markedet (se noen av våre utmerkelser). Suksessen har blitt oppnådd ved å kategorisk følge to særdeles viktige prinsipper:

En del av RED Gruppen

RED Gruppen består av 7 selskaper som dekker de fleste områder innen medie- og kommunikasjonsfaget. Til sammen er vi over 100 mennesker og er det største norskeide medie- og kommunikasjonsmiljøet. Selskapene i gruppen er selvstendige juridiske enheter. Finn ut mer om RED Gruppen.

Vårt Nordiske nettverk

Nordic Media Agency Alliance er et nettverk bestående av sterke lokale mediebyråer i Stockholm, Oslo og København, i tillegg til kontorer i Gøteborg og Malmø. Til sammen er vi over 200 personer, og vi har gjort oss bemerket i prestisjetunge kåringer og med gode business-resultater for våre arbeider.  I alle markedene er vi helt i front i digital utvikling. Finn ut mer om NMAA.

For english users, read about RED Performance here.

Google-sertifikat Bra søk-badge
RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler