Vi rekrutterer! Se ledige stillinger

Tips en venn om "HTTPS"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere. Ved en eventuell avlysning varsles dette senest to arbeidsdager før kursdato.

Hva er HTTPS?

HTTPS er en sikrere utgave av HTTP, som er kommunikasjonsprotokollen som brukes for å utveksle informasjon på Internett. Kommunikasjon over HTTP er ukryptert og dermed åpen for at uvedkommende stjeler personlig informasjon eller endrer på dataen som sendes.

HTTPS kommuniserer også over HTTP, men informasjonen som utveksles krypteres med «Trasport Layer Security», før det sendes over den ikke-sikre HTTP-protokollen. Dette beskytter nettstedet og sluttbruker mot avlytting og hackerangrep. Det er også en viktig rangeringsfaktor i søkemotoroptimalisering (SEO).

Digitale sertifikater

TLS-kryptering håndteres av digitale sertifikater, som er tilknyttet det enkelte nettsted. Sertifikatet må være signert av en sertifikatautoritet, for å bevise at innehaveren av sertifikatet faktisk er den de utgir seg for å være – slik som din organisasjon. Nettleserne har lister over hvilke sertifikatautoriteter de stoler på, og gir sluttbruker meldinger om graden av sikkerhet basert på disse.

Et sertifikat som er signert av en klarert sertifikatautoritet, håndterer og garanter privat og kryptert informasjonsutveksling mellom nettstedet og den enkelte sluttbruker.

Blogginnlegg: Lær mer om HTTPS og hvorfor det er viktig for ditt nettsted.

Google-sertifikat Bra søk-badge
RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler