Vi rekrutterer! Se ledige stillinger

Tips en venn om "Crazyegg Heatmaps"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere. Ved en eventuell avlysning varsles dette senest to arbeidsdager før kursdato.

Hva er Crazyegg Heatmaps?

CrazyEgg er en tjeneste som tilbyr verktøy for å analysere og forstå brukeratferd på en nettside ved hjelp av heatmaps og «videoopptak» av besøksøkter. CrazyEgg lagrer data om brukeratferd og annen besøksinformasjon som nettleser, operativsystem, eventuell mobil enhet, tidspunkt for besøk osv., og setter det sammen i sine respektive rapporter.

For at CrazyEgg skal kunne samle inn data, må det legges inn et lite JavaScript på sidene man ønsker å analysere. Datainnsamlingen starter først når man har aktivert et «Snapshot» (datainnsamling for heatmap) eller en «Recording» (datainnsamling for «videoopptak» av besøksøkter) for de aktuelle sidene. Dette gjøres i administrasjonspanelet på CrazyEgg.com. Datainnsamlingen varer til man avslutter den manuelt eller til et mål er nådd – som antall besøk eller en bestemt dato.

CrazyEgg JavaScript-koden kan legges inn direkte via et ferdig template i Google Tag Manager, noe som gjør at dette er en ekstremt enkelt pixel å implementere for de som ikke er så stødig på Javascript. Vi kan også bruke slike verktøy som en del av prosessen rundt konverteringsoptimering, men alene gir det noe begrenset kommersiell verdi.

For mer detaljer om CrazyEggs datainnsamling, se http://www.crazyegg.com/privacy

Google-sertifikat Bra søk-badge
RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler