Vi rekrutterer! Se ledige stillinger

Tips en venn om "Personvernerklæring redperformance.no"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere. Ved en eventuell avlysning varsles dette senest to arbeidsdager før kursdato.

RED Gruppen

Personvernerklæring redperformance.no

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan RED Performance AS samler inn og behandler nettbaserte personopplysninger fra redperformance.no.
Behandlingsansvarlig for behandling av personopplysningene er administrerende direktør.
Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Nettstatistikk

RED Performance AS samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på redperformance.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk og sammenstille rapporter som brukes til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men adressen blir anonymisert så snart det er teknisk mulig. Avidentifiseringen skjer ved at den den siste oktetten i IPv4-brukernes IP-adresser, og de siste 80 bitene i IPv6-adressene, gjøres om til nuller i minnet så tidlig som det er teknisk mulig. Fullstendige IP-adresser blir dermed aldri registrert. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og dermed ikke kan behandles individuelt.

For å gjøre dette benyttes analyseverktøyet Google Analytics som er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. (heretter referert til som “Google”). Google Analytics bruker informasjonskapsler til formålet som er beskrevet ovenfor. Informasjonen som genereres ved bruk av redperformance.no, inkludert avidentifisert IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA. Når en forespørsel fra nettstedet kommer inn til Google fra ga.js, analytics.js, _utm.gif eller /collect har vi lagt til parameteren &aip=1 i som tilleggsinformasjon i forespørselen. Med dette aktiveres avidentifisering av IP-adresser i Google Analytics, som gjør at opplysningene avidentifiseres som beskrevet ovenfor.

Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har.

Les mer om metoden for anonymisering av IP-adresser hos Google

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres i nettleseren til datamaskinen som du benytter når du besøker redperformance.no.

Informasjonskapsler i bruk på redperformance.no

_ga, _gid, _gat

Google Analytics

Samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet. Denne informasjonen blir brukt til å lage rapporter og forbedre nettstedet. Google Analytics samler inn informasjonen anonymt. Blant annet spores besøk til siden, hvor besøk kommer fra og hvilke sider som har blitt besøk. Cookies utløper etter 2 år.

Nyttige lenker om personvern

Slik administrerer du informasjonskapsler

Googles side om personvern

Innstillinger for ditt personvern hos Google

Nyhetsbrev

Få bransjenyheter, produktoppdateringer og tips tilsendt ca 1 gang i uken.
Abonner

Ordliste for digital markedsføring

Cookies / Informasjonskapsler