Vi rekrutterer! Se ledige stillinger
Du leser "Video på Facebook i kraftig vekst"

Tips en venn om "Video på Facebook i kraftig vekst"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere. Ved en eventuell avlysning varsles dette senest to arbeidsdager før kursdato.

Video på Facebook i kraftig vekst

Videoposter på Facebook er i kraftig vekst. På bare et år har antall video poster per person økt med 75% globalt og med 96% i USA. Den samme trenden ser vi her i Norge også, og skal du skille deg ut i sosiale medier er dette et godt tidspunkt å begynne å legge ut videoer på.

 

Nyhetsstrømmen endrer seg
Innholdet i nyhetsstrømmen på Facebook endrer seg i takt med at flere skaper, poster og engasjerer seg i videoinnhold. Globalt er det en vekst på 3.6 ganger sammenlignet med fjoråret.  Og siden juni 2014 har Facebook 1 milliard videovisninger daglig.

video_inline12

 

Et bilde sier mer enn 1000 ord!

Instagram er en sosial kanal som utelukkende består av bilder og video, og den massive aktiviteten her er et tydelig tegn på at vi elsker det visuelle innholdet. Snapchat er også i vinden, og dermed er det bare naturlig at vi ser en sterk økning av det visuelle på Facebook også.

 

Faktisk sier hele tre av fire som bruker Facebook hver dag at de oppdager de fleste videoene de ser på nett på Facebook først.

 

Hva betyr dette for din bedrift?

For å møte den økende interessen for video på Facebook burde din bedrift rett og slett bruke mer video i sosiale medier. Last gjerne opp filmene direkte på Facebook, i steden for å lenke til det på YouTube. Som du kan se i videoen under blir opplevelsen for brukeren mye bedre på denne måten.

engasjement

(kilde: Facebook IQ)

 

Noen tips til bruk av video på Facebook:

Skulle du trenge hjelp med å bruke video på Facebook, eller ønsker en helhetlig strategi for sosiale medier, ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag!

Portrett av Thomas Willoch

Skrevet av Thomas Willoch

Thomas Willoch er administrerende direktør i RED Performance.

Flere artikler…

Google-sertifikat Bra søk-badge
RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler