Søndagstur i DN Seilcup - RED Performance
Vi rekrutterer! Se ledige stillinger
Du leser "Søndagstur i DN Seilcup"

Tips en venn om "Søndagstur i DN Seilcup"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Grunnet kort tidsfrist, faktureres eventuelle kanselleringer med 100% av kursprisen.

RED Gruppen

Søndagstur i DN Seilcup

Dagens Næringsliv arrangerte forrige uke seilcup for mediebyråene for femte året på rad, og RED Performance deltok på moderselskapet RED sin båt. Vi var alle ivrige etter å teste sjøbeina våres, og tross mørke værutsikter lot det til å bli en flott dag på sjøen.

Med gode statistikker, og to av fire seire tidligere, hadde RED mye å forsvare. Det skulle vise seg at båten vi konkurrerte med, en «campingvogn til vanns», ikke holdt standarden fra tidligere år, men vi hadde i det minste god plass om bord.

I flau bris og med konkurranseinstinktet på topp satte vi kursen for seier. Vinden gjorde sitt for å gjøre det hele ekstra spennende, og med nesten-kollisjoner i to knops fart ble det noen røffe opplevelser for oss førstereisgutter fra RED Performance. På tross av innsatsen var Aegis-gruppen sterke. De tok tre av tre mulige seire i racet, og RED måtte ta til takke med tre andreplasser.

Vel tilbake på fast grunn satte vi kursen mot Bølgen & Moi, og en trivelig middag med premieutdeling. RED Performance takker for turen og håper på gjentakelse og sterkere plassering til neste år. Inntil da er det trygt å vite at vi kan fokusere på det vi kan best – søkemotormarkedsføring.

[social show_fb=»true» show_google=»true» show_twitter=»true» show_linkedin=»true» counter=»right»]

Portrett av Magnus Nilsson

Skrevet av Magnus Nilsson

Startet RED Performance en sommerdag i 2011 sammen med partnene i RED Gruppen. Har tidligere haft ulike lederroller i performancebyråer under 5 år i London. En mestere på svorsk, vilket ofte syns i bloggen.

Flere artikler…

RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler