Vi rekrutterer! Se ledige stillinger
Du leser "Søndagstur i DN Seilcup"

Tips en venn om "Søndagstur i DN Seilcup"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere. Ved en eventuell avlysning varsles dette senest to arbeidsdager før kursdato.

Søndagstur i DN Seilcup

Dagens Næringsliv arrangerte forrige uke seilcup for mediebyråene for femte året på rad, og RED Performance deltok på moderselskapet RED sin båt. Vi var alle ivrige etter å teste sjøbeina våres, og tross mørke værutsikter lot det til å bli en flott dag på sjøen.

Med gode statistikker, og to av fire seire tidligere, hadde RED mye å forsvare. Det skulle vise seg at båten vi konkurrerte med, en «campingvogn til vanns», ikke holdt standarden fra tidligere år, men vi hadde i det minste god plass om bord.

I flau bris og med konkurranseinstinktet på topp satte vi kursen for seier. Vinden gjorde sitt for å gjøre det hele ekstra spennende, og med nesten-kollisjoner i to knops fart ble det noen røffe opplevelser for oss førstereisgutter fra RED Performance. På tross av innsatsen var Aegis-gruppen sterke. De tok tre av tre mulige seire i racet, og RED måtte ta til takke med tre andreplasser.

Vel tilbake på fast grunn satte vi kursen mot Bølgen & Moi, og en trivelig middag med premieutdeling. RED Performance takker for turen og håper på gjentakelse og sterkere plassering til neste år. Inntil da er det trygt å vite at vi kan fokusere på det vi kan best – søkemotormarkedsføring.

[social show_fb=»true» show_google=»true» show_twitter=»true» show_linkedin=»true» counter=»right»]

Portrett av Thomas Willoch

Skrevet av Thomas Willoch

Thomas Willoch er administrerende direktør i RED Performance.

Flere artikler…

Google-sertifikat Bra søk-badge
RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler