Vi rekrutterer! Se ledige stillinger
Du leser "RED blir dentsu X i Norge"

Tips en venn om "RED blir dentsu X i Norge"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere. Ved en eventuell avlysning varsles dette senest to arbeidsdager før kursdato.

RED blir dentsu X i Norge

Vi i RED går sammen med Dentsu Aegis og blir dentsu X, som er Dentsu Aegis Networks internasjonale mediebyrå.

Dentsu Aegis’ kjøp av RED er et viktig ledd i den europeiske satsingen på dentsu X. RED blir dentsu X’ største byrå og spydspiss i Nord-Europa, men vil fortsette som en selvstendig enhet under Dentsu Aegis-paraplyen, med de samme menneskene i de samme lokalene i Pilestredet 27.

Gjennom dette nettverket vil kundene våre få tilgang på:

– Forskjellen blir at vi blir enda bedre i stand til å hjelpe kundene våre med å nå sine forretningsmål, da vi får økt tilgang på internasjonal kompetanse og teknologiutvikling, sier strategisk leder Christian Espeseth

Det beste fra to verdener

– RED er en fantastisk gründerhistorie. De har vært et norsk veksteventyr, og ble i både 2016 og 2017 kåret til Årets Byrå. Det nye byrået kombinerer norsk gründerorientert fagmiljø og kundeforståelse med internasjonal teknologi, merkevarekunnskap og kompetanse, sier konsernsjef Paal Fure i Dentsu Aegis Network Norway.

– Med salget til Dentsu Aegis får vi finansielle muskler, erfaring fra globale merkevarer og tilgang på internasjonal teknologikompetanse som gjør at vi kan ta RED og kundene våre til neste nivå. I en bransje som transformeres i høyt tempo, er det avgjørende å ha muligheten til å kunne investere i teknologi og digital utvikling for fortsatt å kunne ligge i front, sier konsernsjef Maria Aas-Eng i RED.

Gir kundene tilgang på et globalt nettverk

– Med etableringen  av dentsu X blir vi en del av et enormt kompetansenettverk med over 7000 dyktige medarbeidere internasjonalt. Som en del av dentsu X henter vi verden til Norge, samtidig som vi kan hjelpe kunder med internasjonale ambisjoner ut i verden, fortsetter Maria Aas-Eng.

– Vi skal fortsatt være Norges beste kompetansemiljø innen vår bransje, det beste stedet å jobbe og det beste stedet å være kunde. Med dentsu X får RED en ny X-faktor, som vi skal bruke til å videreutvikle byrået og bransjen, avslutter Maria Aas-Eng.

Sammen blir RED og Dentsu Aegis en byrågruppe med nærmere 350 medarbeidere og en omsetning på over 4 milliarder kroner.

Vi gleder oss til å legge nok en dimensjon i arbeidet med å levere bransjens aller beste løsninger for våre kunder. Dette blir gull, sier Christian Espeseth.

Portrett av Thomas Willoch

Skrevet av Thomas Willoch

Thomas Willoch er administrerende direktør i RED Performance.

Flere artikler…

Google-sertifikat Bra søk-badge
RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler