Vi rekrutterer! Se ledige stillinger
Du leser "Facebook lanserer «Instant Articles»"

Tips en venn om "Facebook lanserer «Instant Articles»"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere. Ved en eventuell avlysning varsles dette senest to arbeidsdager før kursdato.

Facebook lanserer «Instant Articles»

I dag lanserte Facebook ”Instant Articles” (IA). Et nytt produkt for utgivere for å skape raske og interaktive artikler på Facebook. Ifølge FB skal utgiverne få veldig mye frihet til å forme sine artikler som man selv vil i den nye tjenesten.

2-Photo

Vi deler stadig flere linker med hverandre på Facebook, og dessverre er det mange sider som er veldig tunge og trege å laste ned. Med ”Instant articles” skal det bli opp til ti ganger raskere å laste ned til en vanlig mobiltelefon.

“Fundamentally, this is a tool that enables publishers to provide a better experience for their readers on Facebook” – Chris Cox, CPO Facebook

Med ”Instant Articles” følger det også med mange nye kule funksjoner som at man for eksempel kan zoome inn og se bildene i hi-res, video som går på autoplay når du scroller nedover og se på et kart hvor artikkelen er relevant. Det skal også bli mulig å kommentere hver enkelt setning/del i artikkelen.

3-Map

De første som får lov å prøve IA er The New York Times, National Geographic, BuzzFeed, NBC, The Atlantic, The Guardian, BBC News, Spiegel og Bild.

Når dette blir lansert i Norge vet vi ikke enda, men det blir nok ikke før neste år. Vi i RED Performance kommer selvfølgelig til å holde kontakten med våre venner i Facebook og informere dere når vi vet noe mer.

Se Facebooks produktvideo av Instant Articles her.

Portrett av Thomas Willoch

Skrevet av Thomas Willoch

Thomas Willoch er administrerende direktør i RED Performance.

Flere artikler…

Google-sertifikat Bra søk-badge
RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler