Google lar deg kjøpe reklame i Spotify-konkurrent
Vi rekrutterer! Se ledige stillinger
Du leser "Google lar deg kjøpe reklame i Spotify-konkurrent"
  • 28 delinger

Tips en venn om "Google lar deg kjøpe reklame i Spotify-konkurrent"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Grunnet kort tidsfrist, faktureres eventuelle kanselleringer med 100% av kursprisen.

RED Gruppen

Google lar deg kjøpe reklame i Spotify-konkurrent

Google Play Music er en tjeneste hvor du betaler en fast avgift i måneden og får spille så mye musikk du ønsker, ikke ulikt betalings-utgaven av Spotify. Nå har de – også slik som Spotify – lansert en gratis-utgave av tjenesten der du må belage deg på reklamepauser i musikken.

Det som er nytt, og spennende for oss AdWords-hoder, er at i denne nye tjenesten er det også åpnet for å vise annonser du kan kjøpe i AdWords-grensesnittet. Altså har du nå muligheten til å kjøpe reklameplass hos de som nyter søte toner og er i en helt annen modus enn søk og nettsurfing.

Skal vi bli radioverter da, eller?

micDet er lite som tyder på at vi får muligheten til å kjøpe lyd-spotter med det første via AdWords. De tilgjengelige formatene som foreløpig er avslørt inkluderer:

Dermed er det jo bare å spekulere i om vi får muligheten til å promotere lydklippene som kommer imellom sangene i den nærmeste fremtid. Dette er et annonseformat vi kunne hatt mye moro med, og som det hadde vært spennende å måle effekten av.

Målrettingsmuligheter

Siden du må være logget inn med din Google-konto for å bruke Play Music har Google et enormt fortrinn i annonseplattformen sin som konkurrenten Spotify bare kan drømme om, nemlig solide mengder brukerdata. Målrettingsmetodene som er tilgjengelige er:

Det er verdt å merke seg at gratisutgaven av Google Play Music, og tilhørende annonsemuligheter først blir tilgjengelig i USA. Det er foreløpig ukjent når resten av verden vil få muligheten til å delta i moroa.

Ønsker du å teste ut denne nye plattformen sammen med RED Performance? Se for øvrig også alt annet vi kan hjelpe deg med innen AdWords.

Kontakt oss!

(Kilde: AdWords-bloggen til Google)

Flere artikler…

RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler