Vi rekrutterer! Se ledige stillinger
Du leser "Slik fungerer nye Facebook Moments ????"

Tips en venn om "Slik fungerer nye Facebook Moments ????"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere. Ved en eventuell avlysning varsles dette senest to arbeidsdager før kursdato.

Slik fungerer nye Facebook Moments ????

Facebook lanserte i natt den nye tjenesten ”Moments”, en Facebook-app der brukerne kan dele bilder fra en hendelse (moments). Moments er kun tilgjengelig i USA, men vil innen kort tid lanseres i Europa. Men… Vi i RED Performance har selvfølgelig testet appen allerede! Sjekk ut skjermbildene lenger ned.

Selve idéen er ikke ny, det er noe man som Apple-bruker har kunnet gjort veldig lenge. Uansett er det en bra tjeneste hvis man er på fest og vil dele alle bildene til vennene som var der. Det er kun personene som er på bildene (eller de man velger) som kan se bildene, og de blir ikke publisert på Facebook.com.

Færre bruker Facebook for å dele bilder, og det vil Facebook nå sette en stopper for med ”Moments”. Med appen håper Facebook at bildedelingen skal skje automatisk med ansiktsgjenkjenning. Du kan finne deg selv eller spesifikke personer med et enkelt søk.

Du kan selvfølgelig lagre bildene som dine venner synkroniserer via Facebook Moments. App’ens slogan er tross alt ”Get the photos you didn’t take”.

Det som kan være litt skummelt med slike tjenester som dette, er hvis man laster opp bilder andre kanskje ikke burde se. La oss for eksempel si at X sender meg et morsomt bilde av Z som kanskje ikke burde deles med alle. Har jeg på automatisk opplastning blir person Z tagget i bildet. Det kan bli en passe klein situasjon.

 

Moments-RP-i-Dublin

Bilde 1: Mitt fotoalbum blir synkronisert med Moments Bilde 2: Mine bilder fra Dublin blir automatisk lastet opp i et eget album Bilde 3: Her kan jeg se hvem og hvor mange ganger mine Facebook-venner har blitt tagget i albumet.

Moments-RP-i-Dublin-2

Bilde 1: Her ser jeg hvem av mine venner som er taggede i hvilke bilder. Bilde 2: «What if my friends don’t have Moments yet?»…  Bilde 3: …Gir deg svaret fra bilde 2. Slik ser det ut når jeg har tagget en venn i et album.

 

Les mer om Moments her: http://www.momentsapp.com/

Trenger du hjelp med bruk av sosiale medier for bedriften din?

Kontakt oss i dag!
Portrett av Thomas Willoch

Skrevet av Thomas Willoch

Thomas Willoch er administrerende direktør i RED Performance.

Flere artikler…

Google-sertifikat Bra søk-badge
RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler