Vi rekrutterer! Se ledige stillinger
Du leser "Kurs i digital strategi med Hyper Island"

Tips en venn om "Kurs i digital strategi med Hyper Island"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere. Ved en eventuell avlysning varsles dette senest to arbeidsdager før kursdato.

Kurs i digital strategi med Hyper Island

Hyper Island Digital Strategy

I forrige uke var jeg en kveld i Gøteborg, sammen med en dynamisk gruppe av art directors, webstrateger, markedssjefer og andre framoverlente personer som vil bli bedre rustet til å jobbe med digital strategi. Kvelden var en del av et 10-ukers kurs i digital strategi, i regi av Hyper Island.

 

Her gikk jeg igjennom et par ulike rammeverk for å jobbe med digital markedsføring, gjennom å definere passende mål, verdier og segmenter. Det var fantastisk spennende å få ta del i tankeprosessene fra en så blandet gruppe, og jeg tror jeg som foreleser lærte meg minst like mye som deltakerene, ettersom jeg ble ordentlig utfordret på hvordan man kunne applisere de ulike modellene for nettopp deres situasjon.

 

Hyper Island, som blir kalt «digital Harvard», av reklamebyrået TBWA/Worldwide’s globala kreative ledere, har et unikt fokus på «hvordan» man lar seg, istedet for å kun fokusere på verktøyene. Dette oppnås gjennom to innledende dager kalt «Hyper island Way», etterfulgt av åtte kveldskurser fyllt med gjesteforelesere fra industrien, workshops og refleksjon.

 

Nå kan du også gå på Hyper Island! Allerede den 25 mars starter kurset Digital Strategy i Oslo. Er du  INMA-medlem så får du 15% rabatt på kursavgiften.

 

Les mer om Oslo-kursen

Portrett av Thomas Willoch

Skrevet av Thomas Willoch

Thomas Willoch er administrerende direktør i RED Performance.

Flere artikler…

Google-sertifikat Bra søk-badge
RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler