Vi rekrutterer! Se ledige stillinger
Du leser "3-2-1… Det er tid for nedtelling i AdWords-annonser!"

Tips en venn om "3-2-1… Det er tid for nedtelling i AdWords-annonser!"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Med forbehold om tilstrekkelig antall deltakere. Ved en eventuell avlysning varsles dette senest to arbeidsdager før kursdato.

3-2-1… Det er tid for nedtelling i AdWords-annonser!

countdown-155439_1280Det er morsomt å telle ned. Vi teller ned til nyttår, vi teller ned til ferien, og her på huset teller vi i ferien med glede til vi skal tilbake på jobb. Hva om annonsene i Google kunne telt ned sammen med oss? De kunne telt ned til filmen vi gleder oss til har premiere på kino, den nye iPhonen kommer på lager og tidsbegrensede tilbud som snart er slutt.

Her i RED Performance har vi kunnet gjøre dette for kundene våre i flere år takket være genial kode skrevet i JavaScript. Men nå har Google også begynt å se nytten av denne funksjonen, og det å lage en nedtellingsfunksjon i annonsene dine er nå enklere enn noen gang. Se bildet under som et eksempel:

 

countdown

Trykk på bildet for større utgave

Mange morsomme bruksområder

For å aktivere nedtellingen skriver du inn koden {=countdown} i annonseteksten og en dialogboks dukker opp der du setter dag og tidspunkt annonsen skal telle ned til. Her er det kun fantasien som setter grenser, men det er et par åpenbare bruksområder vi først og fremst kommer på:

Krever kontinuerlig oppmerksomhet

Selv om denne funksjonen har blitt enkel å sette opp bør den fremdeles brukes med måte. Annonsen kan plutselig se veldig rar ut når du har nådd det du teller ned til, eller én uke senere. Derfor er det viktig at du følger med og har en annonse som «tar over» når nedtellingen er slutt.

Med en stor konto som benytter seg av mange ulike nedtellinger gjelder det altså å ha tunga rett i munnen. Vi i RED Performance har masse erfaring med dette, så ta kontakt dersom dere ønsker bistand med denne funksjonen!

Portrett av Thomas Willoch

Skrevet av Thomas Willoch

Thomas Willoch er administrerende direktør i RED Performance.

Flere artikler…

Google-sertifikat Bra søk-badge
RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler