Det hemmelige spillet til Facebook - RED Performance
Vi rekrutterer! Se ledige stillinger
Du leser "Det hemmelige spillet til Facebook"
  • 6 delinger

Tips en venn om "Det hemmelige spillet til Facebook"

Del siden via sosiale medier

Meld deg på nyhetsbrev fra RED Performance

  • Vi sender ut e-poster ca 1 gang per uke
  • Siste nytt fra bransjen og RED
  • Produktoppdateringer, tips og nyheter
  • How-to-guides

Betingelser for kursdeltakere

Påmelding

Påmelding er bindende.

Fakturering

Faktura sender etter kursdeltakelse med 20 dagers betalingsfrist.

Kansellering

Grunnet kort tidsfrist, faktureres eventuelle kanselleringer med 100% av kursprisen.

RED Gruppen

Det hemmelige spillet til Facebook

Det er få ting som dreper tid som et godt mobilspill. Det er ikke mange som vet at Facebook har nå gjort det mulig å spille gjennom Messenger. Du kan nemlig spille sjakk mot dine venner direkte i applikasjonen! Ved bruk av koder kan du få mer ut av chatten enn tidligere. Disse ”magiske ordene” kan ses som Facebook sitt svar på det sosiale mediet Peach, hvor ordene har en sentral rolle. Du kan finne alle de magiske ordene ved å skrive ”@” i chatten.

 

Slik spiller du:

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive ”@fbchess play” i chatten og spillet startes automatisk. Spillet fungerer i stor grad som vanlig sjakk og du får beskjed hver gang motspilleren din har gjort sitt trekk.

 

Sjakk messenger

 

Bokstavene på tastaturet bestemmer hvilken brikke som skal flyttes. P =Bonde, R = Tårn, N = Løpere, B = Springer, K = Konge og Q = Dronning. Du flytter brikken ved å skrive ”@fbchess + brikken og stedet” du vil flytte. For eksempel bonde til e5: ”@fbchess Pe5”. Navnet på rutene er navngitt på brettet. PS: Husk å bruke stor bokstav for brikken og liten bokstav for feltet. Dette kan spare deg potensielt mye frustrasjon!

For å finne mer informasjon om hvordan du flytter hver brikke skriver du ”@fbchess help” og en manual på spillet dukker opp.

 

Spill facebook

Andre funksjoner:

En annen funksjon som er blitt tilgjengelig er ”@dailycute” som finner randomiserte bilder av dyr. Dette er nok bare begynnelsen av magiske ord som vil bli gjort tilgjengelig og vi følger spent med på fortsettelsen!

magiske ord facebook

Portrett av Henrik Nygård

Skrevet av Henrik Nygård

Henrik har en bachelor i markedsføring fra BI og har en bakgrunn fra etablering av egne selskaper. Blant disse har han startet egne nettsteder, hvor han jobbet med SEO, SEM, og produksjon av innhold. I RED Performance jobber Henrik som betalte medier-spesialist.

Flere artikler…

RED Gruppen logo
Cookies / Informasjonskapsler