Sommerfest og moro!

I går var vi på (sen)sommerfest sammen med våre venner i RED Media, Plastikk Media og Heia de som vinner. Festlighetene fant sted i Roklubben på Bygdøy.

Etter champagnemottakelse i strålende solskinn, etterfulgt av en liten workshop, kjørte vi på med konkurranse. To robåter med åtte deltakere fra alle bedriftene skulle til pers i Frognerkilen. Etter samkjøring av takt og felles åretak, var det båten med Espen fra RED Performance som til slutt gikk av med den høythengende seieren. :-)

Festlighetene fortsatte i Roklubbens lokaler med en delikat buffét fra havet, god stemning og trivelige kolleger. De aller tapreste holdt stand og fortsatte kvelden på byen.

Nå nærmer det seg slutten på en noe langsommere fredag, men vi er alle veldig gira og klare for en spennende høst med nye utfordringer!

bygdoy-roklubb-1024x768

Portrett av Magnus Nilsson

Skrevet av Magnus Nilsson

Flere artikler…

Derfor er ikke de 5 første sekundene på YouTube like viktig

Derfor er ikke de 5 første sekundene på YouTube like viktig

Du har sikkert hørt det før: Annonserer du på YouTube har du bare 5 sekunder på å overbevise seerne om at de burde fortsette å se på videoen. Vel, dette er en modifisert sannhet.

3-2-1… Det er tid for nedtelling i AdWords-annonser!

3-2-1… Det er tid for nedtelling i AdWords-annonser!

Google ser endelig nytten av en nedtellingsfunksjon i annonsene, og det er enklere å implementere dette i annonsene dine nå enn noen gang.

Enhanced Ad Sitelinks i Google AdWords

Enhanced Ad Sitelinks i Google AdWords

Google har over tid gjennomført tester for å utvikle sitelinks ytterligere, et virkningsfullt tillegg til […]

RED Gruppen | RED Media Consulting | Plastikk | Retail Energy | SeeYou | Retail In Media | Plapre